Godmorgon världen!

20403521_10212820399401221_1277900430_n

Morgonen är min favorittid på dygnet. Ju tidigare desto härligare. Det är något med att ha en helt sprillans ny och orörd dag framför sig som gör att jag blir glad i magen och en härlig morgon lägger liksom ribban för hela dagen. Börjar dagen med en härlig morgon blir hela jag en lite härligare uppenbarelse; gladare, piggare och en snäppet skönare medmänniska!

Det behöver inte vara någon biggie alls egentligen. En bra frukost, en solig promenad eller en stund att bara lulla i lugn och ro. Allting, stort som smått, som gör dig glad i magen är rätt. Bra rutiner. Simple as that. Det gäller bara att hitta sina knep och att sedan, när vardagen rullar på i toktempo, klamra sig fast vid de där sakerna som funkar för just dig. Promenaden, frukostgröten eller extrakvarten i sängen. Det är värt att offra några minuters sömn för att starta dagen på rätt sida, jag lovar.

Mina drömmigaste morgnar är de som börjar med rörelse. Helst av allt vill jag vara uppe och igång så tidigt att omgivningen fortfarande sover och världen är bara min. Helst utomhus, lite svettigt och före en bra frukost. Ge mig en sån morgon och jag blir mitt härligaste jag. Här i Halmstad är förutsättningarna oslagbara. Medan familjen sover brukar jag hinna iväg på äventyr och tillbaka lagom till frukosthäng. En simtur i brottet, ett morgondopp i havet eller en promenad längs Prins Bertils stig. Eller som igår- en timme i solen på klipporna med en podcast i öronen och sen jordgubbar till frukost efteråt. Magi och overload av energi. Hur härlig blir man inte då?

Så om du inte redan vet hur du ska börja för att börja bra- ta reda på det! Dagens, eller årets, tips! Så värt!
Ha en riktigt fin torsdag hörreni!

Kommentera