Invest in rest…

20464296_10212820471723029_507603101_n

Den här sommaren är ingen vanlig sommar! Den är faktiskt snarare, på flera olika sätt, väldigt ovanlig. Aldrig, aldrig, aldrig har ett sommarlov varit så långt eller lugnt som i år när sommaren innebär snudd på 3 skolfria månader och väldigt lite jobb. Jag har mina klasser på arenan men mycket mer än så är det inte. Väldigt otypiskt mig (och säkert ungefär lika mycket välbehövligt) men sista chansen att ha det så. Nästa sommar, när det finns räkningar att betala, är rutinlöst glidarliv en omöjlighet.

Så därför maxar jag i år. Njutjobbar, umgås, glider runt och tränar i den mån mitt knä tillåter.
Vänder upp och ner på dygnet vissa dagar och vänder det rätt andra.
Upptäcker ett festliv jag aldrig brytt mig om och gör om en lägenhet som alldeles, alldeles snart är mitt nya hemma.

Laddar om, laddar upp och gör mig redo för en höst med extra allt istället.
Invest in rest. Det kan faktiskt också vara ett sommarprojekt…

 

Kommentera