Fånga den här veckan!

Godmorgon där ute!

Det är måndag morgon igen. Hur känner du? Veckans värsta eller veckans finaste?
Oavsett vilket så tänker jag att det blir lite grann vad man gör det till. Eftersom det ju blir måndag morgon oavsett om vi vill det eller inte handlar det mest om att välja den inställning som gör veckan så härlig som möjligt. Kort och gott- att fokusera på charmen i att varje måndagsmorgon innebär en hel vecka av nya möjligheter snarare än att klockan ringer tidigt eller att arbetsdagen känns motig.

Den härliga sanningen är att måndagsmorgnar, hur aviga de än kan kännas när klockan ringer, kommer med en väldig massa uppsidor. Vi har sju stycken sprillans nya och helt orörda dagar att fånga den här veckan. Sju oskrivna blad att skriva. 168 timmar att ta till vara på. Tänk så fint egentligen…

Jag tillhör sorten som gillar måndagsmorgnar. Det är något visst med nystarter, hur små och oviktiga de än kan tyckas. Har man dessutom lyxen att få börja varje vecka med Core Soft och goa kunder är det snudd på omöjligt att tycka att det känns jobbigt när klockan ringer. Den här måndagen är ännu lite extra härlig eftersom den är startskottet på en typiskt rolig vecka- min första på sommarlovet! Jag firar med en massa härliga saker; åker till Köpenhamn för bästishäng och konsert, firar lillasysters student och toppar med att flyga iväg till Portugal på söndag morgon. En på pappret väldigt lovande vecka!

Så hörreni, fånga den här veckan! Ta till vara på de här sju orörda dagarna och välj ett måndags-mood som gör de kommande 168 timmarna så härliga som möjligt.

Varje måndag är ett nytt avstamp- är det inte en väldigt härlig tanke? 

3524c7779ee0d16c601eaf6c186458c3

Kommentera