Smoothiebowls är det nya svarta!

Till frukost, lunch, mellanmål och middag? Klockrent. Smoothiebowls är som matens motsvarighet till träningstights typ- funkar i snudd på alltid och går inte att få nog av. Är ett väldigt bekvämt alternativ och helt omöjligt att prova i för många varianter. Det nya svarta. Världens hit!

Ett perfekt experiment för rastlösa själar med lite för mycket lugn tid att fördriva och perfekt som bränsle för ekonomi- och juridiktrötta studenthuvuden.

De färgglada skålarna går dessutom att variera i oändlighet- från jordgubbsröda och blåbärsblåa till mangogula och spenatgröna- och funkar precis lika bra till frukost som till middagssubstitut. Kan toppas med vad som helst, slängas ihop på 5 minuter och begränsas bara av din fantasi. Är dessutom fulla av bra saker och fina på bild. Bara wins!

Så dagens tips är smoothiebowls! Det bästa? Att du kan prova dig igenom hela färgspektrat på en dag om du blir helfrälst. En gul till frukost, en blå till lunch, en röd till mellanmål och en lite matigare grön variant till middag- man ska ju äta färgglatt har jag hört…

DSC_1811

DSC_1817

Den här skålen är gjord på:
* Frusen banan
* Avokado
* Hallon
* Blåbär
* Mandelmjölk
* Vaniljpulver
* Kardemumma

… och toppad med: 
* Banan
* Kokos
* Solrosfrön

Kommentera