Fruktgröt och ny frukostfavorit

Började morgonen med att fånga en banan i farten på väg till morgonens Aquapass- vick. En svårtoppad start på dagen. Ja, inte just bananen kanske men att få börja morgonen med drygt tjugo morgonpigga kunder. Jag blir lika imponerad varenda gång jag får rycka in på morgonpass och glömmer liksom bort i stunden att jag själv ju faktiskt gör precis likadant. Det är något speciellt med att träna på morgonen helt enkelt. Man blir ju så himla effektiv.

Toppade morgonpasset med att åka hem och experimentera fram en ny variant på frukostgröt. Succé! Behöver ni ny inspiration till frukostmenyn så prova den här fruktgröten- oväntat gott!

 • 1 banan
 • 1/2 päron
 • 1/2 äpple
 • Topping i form av mjölk, solrosfrön, cashewnötter och torkade gojibär (kan givetvis bytas ut mot precis vad som helst)

Dela bananen i bitar och mixa den till en slät puré. Skala, kärna ur och dela äpplet och päronet för att sedan mixa ner tillsammans med bananen. Häll upp gröten och toppa efter smak. Ät, njut och kicka igång dagen med en riktigt god variant på den traditionella frukostgröten!

 

image image

3 Comment

 1. ISA says: Svara

  men alltså gröt öht är ju SÅ underskattat tycker jag! bara klassisk havregryn är ju supergott!

  1. Louise says: Svara

   Ellerhur! Visst är det! Havregrynsgröt är ju en grym klassiker men visst är det roligt att variera lite grann?

 2. Matei says: Svara

  Wow! Great thngiink! JK

Kommentera